ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ

Ο ιστότοπος www.noitakis.com είναι ένα ηλεκτρονικό εμπορικό κατάστημα έκθεσης και διάθεσης μέσω του διαδικτύου των προϊόντων που δημιούργησε και λειτουργεί η επιχείρηση με τον διακριτικό τίτλο «ΝΟΗΤΑΚΗΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ», που εδρεύει στο κέντρο της Αθήνας, Λέκκα 29, Τ.Κ.10562, με Α.Φ.Μ. 011911741, Δ.Ο.Υ. Δ’ Αθηνών και Αριθμός ΓΕΜΗ: 082993302000, ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας noitakis@gmail.com, (στο εξής χάριν συντομίας η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ).

Κάθε χρήστης που εισέρχεται και συναλλάσσεται ή κάνει χρήση των υπηρεσιών του ηλεκτρονικού καταστήματος θεωρείται ότι συναινεί και αποδέχεται ανεπιφύλακτα τους κατωτέρω όρους που εδώ διατυπώνονται, χωρίς καμία εξαίρεση. Εάν κάποιος Χρήστης δεν συμφωνεί με αυτούς του όρους οφείλει να απέχει από τη χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος και από κάθε συναλλαγή με αυτό. Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλλει οποτεδήποτε τους όρους χρήσης, αναλαμβάνει δε την υποχρέωση να ενημερώνει τους καταναλωτές για οποιανδήποτε μεταβολή.

ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΙΟΝΤΑ

H ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ δεσμεύεται ως προς την αλήθεια, την ακρίβεια και την πληρότητα των πληροφοριών που παρατίθενται στο ηλεκτρονικό κατάστημα, αναφορικά με την ταυτότητα και τα στοιχεία τόσο της ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ, αλλά και τα κύρια χαρακτηριστικά των προϊόντων που διαθέτει μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος. Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ επιφυλάσσεται και δεν δεσμεύεται για τυχόν τεχνικά ή τυπογραφικά λάθη, που έγιναν εκ σφάλματος, παραδρομής ή οφείλονται σε λόγους ανωτέρας βίας και τα οποία δέχεται να διορθώσει εφόσον υποπέσουν στην αντίληψή της.

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ συμμορφώνεται πλήρως με τις διατάξεις του Αστικού Κώδικα αναφορικά με την πώληση καθώς και τις διατάξεις του Ν. 2251/1994 για την Προστασία των Καταναλωτών όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει. Δεν ευθύνεται και δεν δεσμεύεται για τυχόν σφάλματα σε χαρακτηριστικά, φωτογραφίες και τιμές προϊόντων που αναγράφονται στο site και δεν μπορεί να εξασφαλίσει ότι δεν θα υπάρχουν σφάλματα από οποιαδήποτε αιτία κατά την εισαγωγή ή/και ενημέρωση των χαρακτηριστικών ή/και της τιμής ενός προϊόντος. Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ουδεμία ευθύνη φέρει για οποιαδήποτε ζημία που τυχόν θα υποστεί επισκέπτης του ηλεκτρονικού καταστήματος ή τρίτος από αιτία που έχει σχέση με τη λειτουργία ή μη ή/και τη χρήση του διαδικτυακού τόπου ή/και σε αδυναμία παροχής υπηρεσιών ή/και προϊόντων ή/και πληροφοριών που διατίθενται από αυτόν ή/και από τυχόν μη επιτρεπόμενες παρεμβάσεις τρίτων σε προϊόντα ή/και υπηρεσίες ή/και πληροφορίες που διατίθενται μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος.

ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ

Το περιεχόμενο του παρόντος διαδικτυακού τόπου συμπεριλαμβανομένων εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων, παρεχόμενων υπηρεσιών και προϊόντων αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού και ευρωπαϊκού δικαίου ως και των διεθνών συμβάσεων.

Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή, αναλογική / ψηφιακή εγγραφή και μηχανική αναπαραγωγή, διανομή, μεταφορά, downloading, ή παραπλάνηση του κοινού σχετικά με τον πραγματικό παροχέα του περιεχομένου του παρόντος διαδικτυακού τόπου. Τυχόν αναπαραγωγή, επανέκδοση, φόρτωση,ανακοίνωση, διάδοση ή μετάδοση ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του περιεχομένου με οποιοδήποτε τρόπο ή μέσο για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς επιτρέπεται μόνο κατόπιν προηγούμενης γραπτής άδειας της ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ή οιουδήποτε άλλου νόμιμου δικαιούχου των ανωτέρω πνευματικών δικαιωμάτων.

ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΧΡΗΣΤΗ

Ο επισκέπτης / χρήστης των σελίδων και των υπηρεσιών της ιστοσελίδας www.noitakis.com αναλαμβάνει την ευθύνη για οποιαδήποτε ζημία προκαλείται στην ιστοσελίδα www.noitakis.com από κακή ή αθέμιτη χρήση των σχετικών υπηρεσιών.

ΤΙΜΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Οι τιμές του ηλεκτρονικού καταστήματος μπορούν να αλλάξουν οποτεδήποτε χωρίς προειδοποίηση. Οι τιμές που εμφανίζονται στην παρούσα ιστοσελίδα είναι σε Ευρώ και περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24% και φόρο πολυτελείας. Σε περίπτωση που ο συντελεστής ΦΠΑ αναπροσαρμοστεί πριν την αποδοχή επιβεβαίωσης της παραγγελίας σας, τότε εφαρμόζεται ο νέος συντελεστής ΦΠΑ. Εάν σ’ ένα μέρος ισχύουν ειδικοί συντελεστές ΦΠΑ εφαρμόζονται αυτοί κατά τη συναλλαγή.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

1. ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ

Αποδεκτές κάρτες : Όλες οι πιστωτικές κάρτες.

Η χρήση της πιστωτικής σας κάρτας για τις αγορές σας στο ηλεκτρονικό κατάστημα είναι απόλυτα ασφαλής, εφόσον τηρείτε τις σχετικές οδηγίες. Μόλις ολοκληρώσετε τη συμπλήρωση όλων των στοιχείων που απαιτούνται για την καταχώρηση της παραγγελίας θα μεταφερθείτε αυτόματα στο ασφαλές site της συνεργαζόμενης τράπεζας (EUROBANK Α.Ε.) όπου θα έχετε τη δυνατότητα να συμπληρώσετε απευθείας τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας.

2. ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

Ο πελάτης πληρώνει με την παράδοση της παραγγελίας στο χώρο του. Στην περίπτωση αυτή ο πελάτης θα επιβαρύνεται με χρέωση των εξόδων αντικαταβολής 2,50 ευρώ (συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α. 24%, για όλες τις αγορές. Η αντικαταβολή ισχύει μόνο για παραδόσεις εντός Ελλάδος.

3. ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ

Μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας μπορείτε να μεταφέρετε το ποσό οφειλής,στον ακόλουθο τραπεζικό λογαριασμό EUROBANK:

IBAN: GR7602600250000480202156394

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Όλες οι παραγγελίες αποστέλλονται με συνεργαζόμενη εταιρία Courier και οι παραδόσεις πραγματοποιούνται καθημερινά Δευτέρα έως Παρασκευή.

Τυχόν καθυστέρηση ως προς το χρόνο παράδοσης βαρύνει αποκλειστικά και μόνο το μεταφορέα.

ΕΛΛΑΔΑ: Για παραγγελίες αξίας 60€ και άνω, τα μεταφορικά ειναι Δωρεάν, διαφορετικά το κόστος των μεταφορικών είναι 3,0€. Οι επιστροφές και οι αντικαταστάσεις ειναι Δωρεάν!

ΚΥΠΡΟΣ: Για παραγγελίες αξίας 150€ και άνω ,τα μεταφορικά ειναι Δωρεάν, διαφορετικά για τις Standard αποστολές το κόστος των μεταφορικών είναι 10€. (Οι επιστροφές γίνονται με χρέωση του πελάτη)

ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ: Για παραγγελίες αξίας 400€ και άνω ,τα μεταφορικά ειναι Δωρεάν, διαφορετικά για τις Standard αποστολές το κόστος των μεταφορικών είναι 35€. (Οι επιστροφές γίνονται με χρέωση του πελάτη)

ΤΡΙΤΕΣ ΧΩΡΕΣ: Για παραγγελίες αξίας 1000€ και άνω ,τα μεταφορικά ειναι Δωρεάν, διαφορετικά το κόστος των μεταφορικών είναι 60€. (Οι επιστροφές γίνονται με χρέωση του πελάτη)

Εάν η χώρα προς την οποία αποστέλλονται και παραδίδονται τα προϊόντα, βρίσκεται εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης, υπάρχει η πιθανότητα να κληθείτε να καταβάλλετε τελωνειακούς δασμούς ή/και άλλες επιβαρύνσεις από τις αρμόδιες Αρχές. Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ δεν μπορεί με κανένα τρόπο να ελέγξει τις χρεώσεις αυτές και σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να ενημερώσει τους Πελάτες για το σχετικό κόστος. Οι Πελάτες επιβαρύνονται στις περιπτώσεις αυτές με τα σχετικά έξοδα. Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ δεν φέρει καμία ευθύνη ούτε υπέχει οποιαδήποτε υποχρέωση κάλυψης ή αποκατάστασης των δαπανών αυτών.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας (*), η αποστολή πραγματοποιείται σε 1 ως 3 εργάσιμες ημέρες.

Απο τη στιγμή που θα ενημερωθείτε για την αποστολή θα έχετε την παραγγελία σας εντός 2 με 5 εργάσιμων!

Για τις περιοχές που χαρακτηρίζονται ως «δυσπρόσιτες» από τον courier, ο χρόνος αυτός μπορεί να διαφέρει.

Οι παραδόσεις στο εξωτερικό γίνονται σε 3-7 ημέρες.

(*) Για παραγγελίες που έχουν γίνει με την κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό θα πρέπει να έχει επιβεβαιωθεί η καταβολή των χρημάτων από την τράπεζα.

ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗ/ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Ο ΠΕΛΑΤΗΣ έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την σύμβαση αγοράς μέσα σε χρονικό διάστημα 14 ημερολογιακών ημερών απο την παράδοση

Η υπαναχώρηση γίνεται υπό τις ακόλουθες προϋποθέσεις:

  1. Ο καταναλωτής οφείλει εντός 14 ημερών από την ημέρα που κοινοποίησε στην επιχείρηση το αίτημά του για υπαναχώρηση, να επιστρέψει το/τα προϊόν/τα

  2. Το προιόν δεν πρέπει να έχει χρησιμοποιηθεί

  3. το προϊόν θα πρέπει να επιστραφεί με όλα τα πρωτότυπα συνοδευτικά έγγραφα (απόδειξη αγοράς, εγγύηση, οδηγίες χρήσεις) και στην αρχική του συσκευασία

  4. και να βρίσκεται στην κατάσταση που παραλήφθηκε από τον πελάτη, πλήρες και χωρίς φθορές

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν που αγοράσατε, ασκώντας το δικαίωμα της υπαναχώρησης και – μόνο στην περίπτωση που το προϊόν δεν έχει χρησιμοποιηθεί και βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση – να ζητήσετε την επιστροφή του τιμήματος που μας καταβάλατε, εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την παράδοσή του σε εσάς.Το κόστος της επιστροφής του προϊόντος σε κάθε περίπτωση επιβαρύνει τον πελάτη. Εφόσον εντός του εν λόγω διαστήματος το προϊόν παραληφθεί από εμάς, και αφού ελεγχθεί και διαπιστωθεί η καλή του κατάσταση, θα σας επιστρέψουμε στο σύνολό του το τίμημα που έχετε καταβάλει για τη συγκεκριμένη αγορά, με τον ίδιο τρόπο που το είχατε εξοφλήσει το αργότερο εντός 30 ημερών.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΤΙΜΗΜΑΤΟΣ στο πλαίσιο επιστροφής προϊόντος: Στην περίπτωση που στο πλαίσιο των ανωτέρω (λ.χ. στην περίπτωση της υπαναχώρησης), θα προβούμε σε εξόφληση προς εσάς του αρχικού τιμήματος, διευκρινίζεται ότι:

- Αν η πληρωμή του είχε γίνει από εσάς με την χρήση Πιστωτικής ή Χρεωστικής κάρτας, η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ μας υποχρεούται να ενημερώσει την Τράπεζα για την ακύρωση της συναλλαγής και η Τράπεζα θα προχωρήσει σύμφωνα με τους όρους που προβλέπονται από τη σύμβαση που έχει υπογραφεί μεταξύ του πελάτη (εσείς) και της Τράπεζας του. Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ μετά από την ενημέρωση αυτή δεν φέρει καμία ευθύνη για την υλοποίηση των όρων της προαναφερθείσας σύμβασης μεταξύ του πελάτη και της Τράπεζας καθώς και για τον χρόνο και τρόπο εκτέλεσης του αντιλογισμού της εν’ λόγω συναλλαγής.

- Στην περίπτωση που η εξόφληση του τιμήματος έχει γίνει με μετρητά ή Τραπεζικό έμβασμα ή αντικαταβολή, προκειμένου να σας επιστραφεί το εν λόγω ποσό, θα υποδεικνύετε από πλευράς σας Τραπεζικό λογαριασμό (αποστέλλοντας αποδεικτικό ότι είστε ο δικαιούχος αυτού) στον οποίο θα γίνεται με κατάθεση η επιστροφή του τιμήματος του προϊόντος.

Για οποιαδήποτε ακύρωση παραγγελίας πριν την αποστολή και παράδοση σε εταιρεία ταχυμεταφορών (courier) θα πρέπει να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά στο +30 210 3223679 αναφέροντας τον Αριθμό Παραγγελίας σας.