ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Όλες οι παραγγελίες αποστέλλονται με συνεργαζόμενη εταιρία Courier και οι παραδόσεις πραγματοποιούνται καθημερινά Δευτέρα έως Παρασκευή. 

Τυχόν καθυστέρηση ως προς το χρόνο παράδοσης βαρύνει αποκλειστικά και μόνο το μεταφορέα.

  • ΕΛΛΑΔΑ: Για παραγγελίες αξίας 60€ και άνω, τα μεταφορικά ειναι Δωρεάν, διαφορετικά το κόστος των μεταφορικών είναι 3,0€. Οι επιστροφές και οι αντικαταστάσεις ειναι Δωρεάν!
  • ΚΥΠΡΟΣ: Για παραγγελίες αξίας 200€ και άνω ,τα μεταφορικά ειναι Δωρεάν, διαφορετικά για τις Standard αποστολές το κόστος των μεταφορικών είναι 15€.(Οι επιστροφές γίνονται με χρέωση του πελάτη)
  • ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ: Για παραγγελίες αξίας 200€ και άνω ,τα μεταφορικά ειναι Δωρεάν, διαφορετικά για τις Standard αποστολές το κόστος των μεταφορικών είναι 35€. (Οι επιστροφές γίνονται με χρέωση του πελάτη)
  • ΤΡΙΤΕΣ ΧΩΡΕΣ: Για παραγγελίες αξίας 400€ και άνω ,τα μεταφορικά ειναι Δωρεάν, διαφορετικά το κόστος των μεταφορικών είναι 60€. (Οι επιστροφές γίνονται με χρέωση του πελάτη)

ΠΡΟΣΟΧΗ
Εάν η χώρα προς την οποία αποστέλλονται και παραδίδονται τα προϊόντα, βρίσκεται εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης, υπάρχει η πιθανότητα να κληθείτε να καταβάλλετε τελωνειακούς δασμούς ή/και άλλες επιβαρύνσεις από τις αρμόδιες Αρχές. Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ δεν μπορεί με κανένα τρόπο να ελέγξει τις χρεώσεις αυτές και σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να ενημερώσει τους Πελάτες για το σχετικό κόστος. Οι Πελάτες επιβαρύνονται στις περιπτώσεις αυτές με τα σχετικά έξοδα. Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ δεν φέρει καμία ευθύνη ούτε υπέχει οποιαδήποτε υποχρέωση κάλυψης ή αποκατάστασης των δαπανών αυτών.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας (*), η αποστολή πραγματοποιείται σε 2 ως 5 εργάσιμες ημέρες.

Απο τη στιγμή που θα ενημερωθείτε για την αποστολή θα έχετε την παραγγελία σας εντός 2 με 7 εργάσιμων!

Για τις περιοχές που χαρακτηρίζονται ως «δυσπρόσιτες» από τον courier, ο χρόνος αυτός μπορεί να διαφέρει.

Οι παραδόσεις στο εξωτερικό γίνονται σε 3-7 ημέρες.

 

(*) Για παραγγελίες που έχουν γίνει με την κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό θα πρέπει να έχει επιβεβαιωθεί η καταβολή των χρημάτων από την τράπεζα.

 

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

Αφού σας ενημερώσουμε ότι η παραγγελία σας είναι έτοιμη προς παράδοση, μπορείτε να την παραλάβετε από το φυσικό κατάστημά μας στην οδό Λέκκα 29, Αθήνα, χωρίς καμιά επιβάρυνση εξόδων αποστολής.